tirsdag 10. juni 2014

Aurskog-Høland reddet uavgjort mot Gjelleråsen

Serierunde 10 er godt igang. Jeg har tatt en god pinse, men er nå klar til å blogge igjen. Runden i går og i dag ga oss fem borteseire, en uavgjort og en hjemmeseier. AHFK dro med seg ett poeng hjemme mot Gjelleråsen, etter å ha spilt 3-3.

Bård Kolstad scoret to mål for AHFK mot Gjelleråsen. (Foto: Espen Bråthen)
Først og fremst. Det vil komme et sammendrag av serierunde 7, 8 og 9 i morgen. Det er flyttet kamper i mange av serierundene, så det å følge serierundene slavisk blir en utfordring. Damn you, Åkrene. Oppsummeringen for serierunde ti kommer i løpet av torsdagen.

Denne runden får jeg dessverre ikke sett noen kamper, så jeg må ta noen telefoner. Noen ganger må familien prioriteres. Føler du for å skrive litt på denne siden, eventuelt gi meg litt informasjon, så er det bare å ta kontakt.

Kolstad scoret to
Om det kan kalles toppkamp er jeg usikker. Gjelleråsen er i toppen, men AHFKs tap mot Åkrene sendte de til midten av tabellen. Uansett så ble første omgangen en målrik omgang. Allerede etter ti minutter stod det 1-1. Arib Maazouzi sendte bortelaget i ledelsen, men Vegard Aaserud dunket inn utligningen like etter. Maazouzi fortsetter med sin fine form og han sendte GIF i ledelsen igjen. I angrepet etter avspark scoret Bård Kolstad. Et langt innkast fra Stian Skjæggenes ble stusset og Kolstad satte ballen i mål. Midtveis i omgang gikk bortelaget nok en gang opp i ledelsen, men AHFK ga seg ikke. Lars-Petter Østengen ble felt innenfor sekstenmeteren, og Kolstad scoret på straffen. Midtstopper Kolstad har nå fem seriemål for AHFK. Det er sterkt.

- Det var mye frem og tilbake i kveld. Det var helt greit med uavgjort. Vibrenner noen sjanser i andre omgang, men det gjorde også GIF, sier AHFKs trener Bengt Krogstad.

AFSK er to poeng over nedrykk
Et lag som fortsatt sliter om dagen er AFSK. I kveld ble de sendt hjem fra Skedsmo med 0-2 i sekken. Fortsatt er det manglende slagkraft fremover på banen som gjør AFSK ikke vinner kamper om dagen.

Rømskog gikk på en smell
Rømskog/Setskog har så og si vært uslåelige hjemme på Rømskog. Mot Skårer gikk de på en smell. Bortelaget var på hugget. Anført av tre-målscorer Øyvind Opstad vant bortelaget 5-1. André Sandby scoret trøstemålet for hjemmelaget.

Sørumsand imponerte
Sørumsand har en tøff måned. De tippet seg selv på 2.-plass (det samme gjorde jeg). Der har jeg angret litt, og burde nok bytta Eidsvold IF (5. plass) med SIF. På mandag våknet SIF til liv, og de slo EIF med 3-1 borte. Kenneth Stokkebryn Jensen, Simen Melby (sønn av den gamle AFSK-helten PK Melby) og Lukasz Ochmanski scoret målene.

Åkrene med sin tredje ett-måls seier
Til tross for at Anders Fagerhus er skadet så renner poengene inn for Åkrene. De vant i kveld sin tredje strake kamp med ett mål margin. Kristian Hexeberg ble matchvinner på straffe for rødtrøyene.