tirsdag 14. april 2015

Nannestad slo tilbake - og Fet banket Gjelleråsen

Noe ble som forventet, mens noe var overraskende. Fet vant enkelt over Gjelleråsen, mens Nannestad vant over Rømskog. På Kløfta ble det 3-3 mellom Kløfta og Lørenskog.
Det ble enda mer jubel for Fet mot Gjelleråsen. (Foto: Espen Bråthen )
Det var tre sene kamper. Nesten champions league-følelse altså. Eller kanskje ikke. På Nannestad var Lokalfotballens svar på Ivar Hoff, Jørn Edvin Spilhaug, på indre indre bane. Rømskog/Setskog skulle fortsette suksessen med storseire. Nannestad var revansjesugne etter tapet mot Fu/Vo 2. Bortelaget trillet og trillet ball, men skapte ikke det helt store. Både stoppere og keeper på Nannestad var gode.

Nannestad kjempet seg inn i kampen og de scoret like etter pause. Tafatt av borteforsvaret, sa Spilhaug. Rømskog tok helt over kampen etter dette. De byttet 4-5 ganger, men det ga de ikke noen scoring. Dermed vant Nannestad overraskende over Rømskog.

Menn mot gutter

På Li kunstgress ble mennenes kamp mot guttene. Bortelaget Fet var altfor gode for Gjelleråsen.
- Vi starter famlende, men vi tar fullstendig over. Vi spiller rundt de i perioder, sier Atle Søgård. Christoffer Blix 2, Frode Sanderlien 2, Espen Søgård og Martin Mathisen scoret målene for Fet.

- Det er stor forskjell på lagene, men Gjelleråsen skal ha for at de aldri gir opp, sier Søgård.

På Kløfta ble det drama helt til tre minutter på overtid. Lagene fulgte hverandre hele veien i en jevn kamp. Adam Olsen x 2 og Dennis Rognstad scoret for hjemmelaget. Christoffer Skårn og Mathias Kvalheim de to første for Lørenskog, før Jesper Mikkelsen utlignet for de tre minutter på overtid.

I morgen avsluttes 2. serierunde med Fjellhamar mot Eidsvold IF. Hjemmelaget har tre nye spillere klare til i morgen. Tommy Bråthen, Thierry Dje Dje Danon og Lars Kvamme er spilleklare. For EIF mangler mange spillere. Bakover ser det svakere ut, men fremover er de fortsatt gode. Blir det comeback på Soltvedt i morgen?