lørdag 2. mai 2015

Standal senket Eidsvold Turn

Ull/Kisa nye spiss, Espen Standal, fortsetter å score mål. Nå ble han helt mot rival Turn etter to scoringer.
Espen Standal setter inn 2-1 for Ull/Kisa. Han blir stor matchhelt for de gule. (Foto: Espen Bråthen )
Det var nesten 900 tilskuere på Myhrer denne fine lørdagen. Forventningene var store etter fem år uten lokaloppgjør. Det var bluss og stor stemning da lagene entret den forholdsvis fine gressmatta. Fotball skal spilles på naturgress.

Førsteomgang var preget av spenningen i kampen, så det var ingen omgang som går inn i historiebøkene. Turn skapte litt mer enn Kisa, og hadde de vært heldige kunne de ledet til pause.
I andre omgang ble det mer moro på Myhrer. Kisa tok mer og mer over, men hjemmelaget tok ledelsen. Martin Trøen ble spilt alene med keeper, og han gjorde ingen feil. Han la den i venstrehjørnet for Kisa-keeper Bakke.

To minutter senere er Tran og Standal i en løpeduell. Midtstopper Tran får en liten dytt, og Standal får de centimeterene han trenger. Han plasserer den under Midtgarden i Turns mål. Kisa fortsetter presset, og de skaper noen halvsjanser. Eks-Kisa spiller Johan Kolbjørnsrud og Espen Standal begynner å krangle, og temperaturen begynner å ta seg opp.

Etter 71 minutter faller avslutningen. Gode Ahmed Suleiman skyter fra 16 meter. Midtgarden gir en retur, og Standal kaster seg frem og scorer. Ull/Kisa vinner 2-1 over Eidsvold Turn.

Det kommer mer fra kampen senere i kveld. Masse bilder også. Nå er det hjem til Aurskog.