søndag 14. juni 2015

Statistikk etter ti serierunder i 4. divisjon

De ti første serierundene er nå spilt, og det begynner å gå seg til nå. De er fire lag som reiser i fra i toppen. Vi finner et midtsjiktet og vi har noen bunnlag.
Jøran Sandby (13), Christoffer Blix (14) og Lars-Eirik Svardahl (12) kjemper om toppscorertittelen (Foto: Espen Bråthen )
Statistikken ble oppdatert sist etter åttende serierunde, og i påvente av de gule kortene i tre av kampene er statistikken stort sett oppdatert.

Master A. Chanphraphai Nannestad 4

Det er tøff kamp om toppscorertittelen allerede. Med sine to mål mot Åkrene leder nå Christoffer Blix med 14 mål. Jøran Sandby følger med 13 og Lars-Eirik Svardahl har 12. Bak trioen lurer Lars-Petter Østengen med sine ni mål.

Det har blitt scoret 330 mål på 70 kamper. Det gir et målsnitt på 4,71. Fortsatt godt over målsnittet i Norges høyere divisjoner. Det er scoret 154 mål i første omgangen, og det er scoret 176 i andreomgangen. 12 av målene er scoret på straffe, og det er laget fem selvmål.

Av de 70 kampene som er spilt er det blitt 29 hjemmeseire, 32 borteseiere og kun ni uavgjort.1-1 og 2-1 er det mest "vanlige" resultatene. De er blitt spilt fem ganger hver. Flest mål ble det i kampen mellom Lørenskog 2 - Nannestad med 12-3. Det er den største hjemmeseieren. Den største borteseieren er 2-9 mellom Raumnes & Årnes og Aurskog-Høland.