tirsdag 13. oktober 2015

Blaker og Lørenskog 2 rykker opp etter Rømskogs seier

Mye ble avgjort i kveldens lokalfotball. Rømskog/Setskog vant 3-1 over Fet, og dermed kunne flere lag juble.
Per Einar Martila og Blaker kan juble for opprykk. (Foto: Espen Bråthen )

Vi kan gratulere Blaker med opprykk til 4. divisjon, og vi kan gratulere Lørenskog 2 med opprykk til 3. divisjon.

På Fedrelandet var Rømskog på hugget i kveld. De startet klart best men klarte ikke å score. Christoffer Blix derimot klarer å score. Han satte inn 1-0 på ei straffe. Rømskog fortsatt presset, men det jevnet seg utover i omgangen.

Like etter pause smalt det to ganger fra skauingene. Først scoret Hans Petter Bergquist på hodet etter et godt innlegg av Magnus Fagersand. Like etter kriget Jørgen Jovall Dahl inn 2-1 til bortelaget. Like før slutt scoret Bergquist sitt andre mål og dermed 3-1 til Rømskog/Setskog.

Det holdet helt inn, og mange kunne juble i lokalfotballen i kveld. Den største prestasjonen står Rømskog for helt selv. Bygda med 700 innbyggere skal spille kvalikk til NM neste sesong. Det er intet mindre enn fantastisk!