onsdag 6. april 2016

AFSK vant uten å imponere

Uten å imponere noen vant AFSK til slutt 2-0 over Skjetten 2 på Aursmoen kunstgress.
Ayoub Blomberg og AFSK vant 2-0 over Skjetten 2 uten å imponere (Foto: Espen Bråthen)
Mange har store forventinger til Real Aurskog. Det har blitt brukt en god del penger, og nå kom første ilddåp. Skjetten 2 stod på motsatt banehalvdel, og de hadde ikke akkurat toppet lag. Mange skader i a-stallen gjorde sitt til at de sendte inn noen som veier nesten like mye som meg. Det går ikke i 90 minutter. Og det gjorde det heller ikke.

Allerede etter 20 sekunder satt ballen i mål. Mohammed Ali satte ballen i mål etter noe rot i forkant. Ronny Gresmo og co med en strålende start. Deretter tok Skjetten 2 helt over. Først stusset Håkon Lundberg ballen like utenfor eget mål. Like etter redder Kristian Lundberg på streken for AFSK.

Begge lag skaper noen småsjanser, men ingen styrer kampen. Skjetten er flinke til å trille litt ball, men utover i omgangen blir de slitne, og AFSK tar mer over. Heldigvis blir det pause og inn i varmen med de cirka 80 tilskuerne på Aursmoen kunstgress.

Fossum var banens beste
AFSK har kontroll i stort sett hele 2. omgangen. Spesielt høyreback Ola Fossum imponerer. Han har trøkk i spillet litt, og er et aktivum på høyresiden i hele kampen. Fin forsterkning. Banens klart beste spillere.

Utover i omgangen er Skjetten 2 dønn slitne, og AFSK kommer på flere gode overganger. Gode Ayoub Blomberg har et par susere, og Moa Ali burde blitt to-målsscorer. Det måtte et selvmål til for å gi AFSK en 2-0-ledelse. Darrazi spilte fri Blomberg, og skuddet gikk i keeper og i en forsvarsspiller og i mål.

Tre poeng var det viktigste for AFSK i serieåpningen, og det fikk de. AFSK har vært forfriskende tydelige i år at de skal rykke opp. Nå er første hinder unnagjort.

Fjellhamar banker Sørumsand

AFSKs største opprykksrival, Fjellhamar, feier akkurat nå over Sørumsand. Kampen er ferdig cirka 22:00, og Fjellhamar leder 4-0. Målene er scoret av Johannessen 2, Hunstad og selvmål.

I 4. divisjon er det målfest på Bakkedalen. I Kløfta - Fet er det akkurat nå 3-3. S. Saleh, Olsen og Westheim for Kløfta. Blix X 2 og Søgård for Fet. Kampen er snart slutt.

Oppdatering: Kløfta vant 4-3. Hawar Saleh scoret to minutter på overtid.